Nieuwsoverzicht Huren in Zuiderpark

Pilot elektrische deelauto’s Amber

petraaanhanenVrijdagmiddag 30 november 2018 heeft wethouder Oscar Dusschooten (portefeuille Emissieloos vervoer) het startsein gegeven voor de pilot elektrische deelauto’s in de wijk Zuiderpark in Tilburg. Via de Amber app opende de wethouder van Gemeente Tilburg eenvoudig de auto voor een kort proefritje. Bij terugkomst sprak de wethouder vol enthousiasme over de elektrische deelauto’s en draagt het initiatief een warm hart toe.

De elektrische deelauto’s staan aan de laadpaal op de hoek van de Cevennenstraat en Morvanstraat en zijn beschikbaar voor iedereen in Zuiderpark. Ook gebruik maken van een deelauto? Kijk dan op www.driveamber.com/zuiderpark en maak een gratis account aan.

De pilot elektrische deelauto’s in de wijk Zuiderpark is een initiatief van SynchroonBPD Gebiedsontwikkeling en Syntrus Achmea Real Estate & Finance.

De deelauto’s van Amber rijden op groene stroom en leveren een bijdrage aan de reductie van de CO2-uitstoot. De elektrische deelauto’s zijn altijd beschikbaar, elk moment van de dag. Deelauto’s zijn een gemakkelijk én milieuvriendelijk alternatief voor een eigen (tweede) auto.Deel dit artikel   | Goed verhaal!    

Donderdag 8 november oplevering!

petraaanhanen

Alle 37 woningen in Zuiderpark fase 2 zijn verhuurd. Donderdag 8 november 2018 krijgen huurders de sleutels van hun woning.

Wil je in de toekomst huren in Zuiderpark, neem contact op met vb & t verhuurmakelaars en vraag naar de actuele mogelijkheden. Via de Nieuwsbrief houden we je op de hoogte van huuraanbod van nieuwbouw in Tilburg en omgeving Ben je al ingeschreven voor de Nieuwsbrief? Klik hier voor inschrijving.Lees verder

Inkomensrichtlijnen om te huren

petraaanhanen

Je huurt één van de 37 eengezinswoningen vanaf € 965,- per maand. Om te huren moet je voldoende inkomen hebben. Ga uit van de richtlijnen:

•    minimaal bruto maandinkomen van 4 x de maandhuurprijs;
•    gepensioneerden: minimaal bruto maandinkomen van 3,5 x de huurprijs per maand; 
•    een tweede gezinsinkomen telt voor 50 % mee.

 


Lees verder

Ja, ik wil huren!


Ga nu naar de loginpagina en schrijf je in!


Schrijf je in