Huren in Zuiderpark

Te huur: 37 beeldschone nieuwbouwwoningen in kleinschalige nieuwbouwwijk Zuiderpark in Stappegoor Tilburg. 

Kom binnen
Iedere eengezinswoning in nieuwbouwproject Zuiderpark is compleet en hoogwaardig afgewerkt. Keuze uit hoek- & rijwoningen verdeeld over verschillende woonblokken en drie types. Maar welke woning je ook kiest, ze zijn allemaal voorzien van een strakke Bribus keuken met ATAG inbouwapparatuur en een complete badkamer met ligbad, aparte douche en tweede toilet. Met drie slaapkamers en een ruime zolder bieden de woningen daarnaast veel ruimte. Aan het einde van de achtertuin staat een berging. Zelfs de afscheidingen tussen de tuinen van de buren zijn geregeld. Wat een gemak!

Luxe, comfort & duurzame woning

Bij de keuze van de bouwmaterialen is veel aandacht besteed aan duurzaamheid en rendement. Naast het hoge afwerkingsniveau is ook gedacht aan comfort en luxe. Denk hierbij aan de moderne keuken, het mooie sanitair en tegelwerk van Mosa. Optimale isolatie, veilig hang- en sluitwerk, HR++ beglazing, een hoog rendement combiketel en 14 zonnepanelen op ieder dak dragen bij aan een duurzame woning, klaar voor de toekomst! De EPC (Energie Prestatie Coëfficiënt) in  Zuiderpark is gemiddeld 0,1. Hier bespaar je flink op de energierekening. EPC geeft aan hoe energiezuinig een nieuwbouwwoning is.

Stappegoor

Zuiderpark is een nieuwbouwwijk in Stappegoor, aan de zuidzijde van Tilburg, bij Ringbaan Zuid. Met de auto zijn de woningen in Zuiderpark goed bereikbaar. Via de Stappegoorweg en de Ringbaan Zuid zijn de snelwegen A58 (richting Breda-Eindhoven en Den Bosch), A261 (richting Utrecht) en andere delen van de stad snel te bereiken. Binnen 10 minuten fietsen ben je in het centrum of op het NS station.

bekijk de brochure

Ja, ik wil huren!


Ga nu naar de loginpagina en schrijf je in!


Schrijf je in